След шеметния успех на новата им съвместна песен По, по,

...
 След шеметния успех на новата им съвместна песен По, по,
Коментари Харесай

Азис: Исках Галена да е Джизъс, а аз - Дева Мария

 След шеметния триумф на новата им взаимна ария " По, по, по ", Азис и Галена разкриха пред бТВ повече детайлности за концепцията за дуета им и по какъв начин е било снимано видеото към парчето.

" Аз бях сигурна, че тази ария ще бъде шлагер. Бързо уредих правата, тъй като е гръцка ", показа Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и.

Азис пък означи, че не може да стои повече от 60 минути в музикалното студио. " Аз влизам в студиото и го върша от раз. Повече от 60 минути не мога да заставам вътре, нервирам се и ставам конфликтен ", показа той.

" Аз записах моята част от раз за 20 минути ", добави го Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и.

Кралят на поп-фолка разкри, че видеото към " По, по, по " е снимано измежду декори, които са направени за филми на ужасите. " Ние смекчихме това нещо, за да придадем една по-романтична картина ", добави той.

" Във видеото на " По, по, по " желаех Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и да изиграе Джизъс, а аз да бъдa Дева Мария. Но това е метафора, това е изкуство ", сподели Азис.

" Аз желаех всички да бъдем в боклука, по тази причина се снимахме измежду черни чували за отпадък ", сподели още Азис.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР